Send os en mail
Spindelgear

Spindelgearet er hjertet i de fleksible løfteplatforme. Det er selvspærrende, har stor stopnøjagtighed og sikrer maksimal bæreevne. Klik på billedet for at se et større udsnit.

Løfteplatforme

Vi udfører gerne specialopgaver inden for området hæve og sænke; men vort speciale er fremstilling af løfteplatforme der anvendes til podier, orkestergrave, løfteborde etc.

Den første løfteplatform efter spindelprincippet blev designet og monteret på Aarhus Teater i 1978. Der indgik 3 orkestergravsplatforme og en ny drejescene i det samlede projekt med Hensberg Construction som leverandør.

Firmaets ekspertise bygger på erfaring med levering af adskillige anlæg i den forløbne periode.

Detaljerede oplysninger om løfteplatforme…

Kontakt os før De projekterer, vi assisterer gerne i projektfasen.

Nye dimensioner

Løfteplatforme fra Hensberg Construction ændrer ethvert lokales dimensioner. På et abdsolut minimum af tid hæves eller sænkes gulvet alt efter behov. Det giver nyt råderum i bl.a. teatre, koncerthuse, konferencecentre og udstillingshaller.

Løfteplatformene er multianvendelige og fejlfri i drift med el-, hydraul- eller pneumatikmotor, forbrændingsmotor eller håndsving. Højdereguleringen kan varieres med tolerancer helt ned til +/- 3 mm.

Fakta om spindelgearet

Bæreevnen kan tilpasses fra 5000 til mere end 10000 kN pr. løfteplatform, og der vil konstant ske et 100 % synkront løb af flere spindelgear – også selvom belastningen er forskellig på de enkelte enheder.

Spindelgearet fungerer i temperaturforhold fra -20 grader til +40 grader, og løftehastigheden kan varieres fra nogle få mm. til 2,2 meter pr. min.

Løfteplatformene tilpasses kundespecifikke ønsker; men hovedkomponenter er delvist serieproducerede, hvilket giver mulighed for stor fleksibilitet; men også hurtig levering og udskiftning eller ændringer med emner fra vort store tilbehørsprogram.

Se eksempler på de mange anvendelsesområder for spindelgear…

Hensberg Constructions løfteplatforme er også fremtidssikrede. I samarbejde med kendte elevatorproducenter ydes landsdækkende service døgnet rundt.